Spanyol nyelv tanulása oktatóvideóval


Hozzáadva: 2020. Augusztus 10. Megtekintve: 1014

A nyelvtanulás során az első lépések megtétele a legnehezebb. Hogyan is induljunk el? Sokakban felmerül ez a kérdés… Melyek lesznek a legfontosabb szavak? Inkább kezdjük a nyelvtannal? Ezek a kérdések természetesen bennem is felmerültek és most egy olyan módszert szeretnék bemutatni nektek, amelynek segítségével azonnal elkezdhettek teljesen ingyen online spanyolul tanulni.


Néhány évvel ezelőtt kezdtem el japánul tanulni és egy már japánul nagyon jól beszélő magyar embertől hallottam a következő módszert.


Amikor idegen nyelven szeretnél tanulni legcélszerűbb ha mondatpárokat tanulsz meg, hiszen ezeket egyből tudod majd használni, amikor élő párbeszédben kell résztvenned.


A barátom által bemutatott módszer segítségével agyunk nagyon jól tudja memorizálni az idegennyelvi mondatokat.


Ehhez szolgáltatna egy kis segítséget a következő videó, amelyben 100 darab magyar-spanyol mondatpárt találhattok és a háttérben lévő kellemes zene szintén segít a mondatok memorizálásában.Aki még nem tette, annak javaslom hogy iratkozzon fel a csatornára, hiszen ide töltök fel rendszeresen hasznos anyagot a spanyol nyelv tanulásával kapcsolatban, ezáltal ti is teljesen ingyen, online videós anyagok segítségével sajátíthatják el a spanyol nyelvet.


Remélem tetszeni fog!


Image by nextvoyage from Pixabay


Hozzászólások (0)


Spanyolimádóknak

Partnereink írták