Miért Fuerteventura a tökéletes romantikus úticél idén nyárra


Hozzáadva: 2020. Július 10. Megtekintve: 972

Szívesebben fedeznéd fel a természtetet a szeretett pároddal ahelyett, hogy csak gyertyafényes vacsorákra jársz vele? Vagy talán a kettő keverékére vágysz? Ez esetben a csak felnőtteknek szóló fuerteventurai szállodák ideálisak lehetnek a világ előli romantikus elbújásra, mivel tökéletes kiindulópontot jelentenek a vulkanikus sziget természetes szépségének felfedezéséhez.


Akár az ideális helyszínt keresed az első közös utatokhoz, akár már évek óta együtt utaztok, akár az ideális célpontot keresitek egy európai nászúthoz, Fuerteventura neked való.


Az Afrikától mindössze 100 kilométerre északnyugatra elhelyezkedő Fuerteventura a tökéletes úticél mind a természetrajongóknak, mind a tengerpartok kedvelőinek egy romantikus utazáshoz.


Mint a Kanári-szigetek legidősebb tagja, Fuerteventura az elmúlt 20 milló évben folyamatosan alakult, hogy elérje mai alakját a hatalmas hegységeivel és jellegzetes vulkanikus tájaival.


Fuerteventurát 2009 májusában UNESCO bioszfére rezervátummá nyilvánították a különlegesen gazdag természetes diverzitásának és egyediségének köszönhetően. A turisták évről évre özönlenek a szigetre hosszú idők óta, hogy megcsodálhassák és felfedezzék az egyedi látnivalókat.


Fedezd fel a Corralejo Dűne Nemzeti Parkot


Fuerteventura egyik legismertebb természeti látványossága, a Corralejo Dűne Nemzeri Park a legjobb hely, hogy kiélvezd a sziget sivatagi szépségét. A Corralejo homokdűnék hatalmas kiterjedésével, és patyolattiszta tengerpartokkal a nemzeti park a legjobb hely, hogy felfedezt a természet legszebb munkáit.


Mivel számos tengerpartból lehet választani, minden tengerpartkedvelő megtalálhatja a maga kedvencét, akár a vízisportok nyújtotta adrenalinlöketre vágysz, akár nudistaként szeretnél egy eldugott helyen fürdőzni a napsütésben.


Ha elég bátor vagyok, hogy kipróbáld a hegyvidéki túrákat, és közelről megcsodáld a sziget vulkanikus szépségét, akkor csomagold be a túrabakancsodat egy fényképezőgéppel együtt, és tapasztald meg ezt a valóban egyedi tájat.


Fedezd fel az Isla de Lobos-t


Egy egynapos kirándulás az Isla de Lobos-ra egy kifejezetten nyugis nap, kristálytiszta vízzel és csodálatra méltó vulkanikus tájakkal. A sziget eléréséhez Corralejo-ban kell hajóra szállnod. Az átkelés körülbelül 15 percig tart. Vedd figyelembe, hogy jó eséllyel előre kell majd foglalnod.


Számos sétából és túraútvonalból választhatsz, amik lehetővé teszik, hogy meglátogasd a La Montaña kráter tökéletes vulkanikus kúpját, a félreeső La Calera tengerpartot vagy az emblematikus Lobos világítótornyot.


A sziget tökéletes hely a sznorkelezéshez az átlátszó vízzel és elképesztő mennyiségű hallal, és simán a romantikus nyaralásotok fénypontja lehet.Hozzászólások (0)


Spanyolimádóknak

Partnereink írták